(video) Bentley: „Noul Flying Spur are cel mai complex interior, cu minim 3 km de fire de aţă cusute”

Cu noul Flying Spur, cei de la Bentley arată un „ultimate” exemplu al unui interior de maşină lucrat manual, prezentând cea mai sofisticată și luxoasă cabină cusută din lume.

În total, pentru a face un interior complet al unui sedan de lux, cele 350 de părţi unice din piele sunt ataşate de 60 de componente personalizate prin folosirea a peste trei kilometri de fire de aţă. Toate trec prin mâinile a 141 de meşteri de înaltă calificare.

Foto: autoblog.md

Minim cinci luni de formare sub îndrumarea unor maeștri formatori sunt esențiale pentru angajaţii în cauză pentru a ajunge la nivelurile cele mai ridicate de capacitate și pentru a învăța o gama largă de tehnici necesare pentru a construi interioarele Bentley la cele mai înalte standarde.

Toate pieile găsite în interiorul unui nou Flying Spur provin în mod durabil de la tauri crescuţi în Europa de Nord, în întregime ca subproduse ale industriei cărnii. Zonele climatice mai temperate asigură existenţa unor paraziți mai puţini, iar pielea animalelor rămâne în mod natural fără pete. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub