Demisie la Primăria Chișinău: Adrian Boldurescu a plecat din funcția de șef al Direcției generale Transport public și căi de comunicații

Demisie la Primăria Chișinău. Adrian Boldurescu a plecat din funcția de șef al Direcției generale Transport public și căi de comunicații, după ce ieri, 23 ianuarie, a scris o cerere în acest sens.

Foto: captură video

Potrivit consilierei primarului capitalei responsabilă de relațiile cu publicul, Natalia Ixari, Adrian Boldurescu și-a depus cerereade demisie ieri seara, iar astăzi a fost semnată de Ion Ceban.

Interimatul funcției a fost preluat de Lilian Copaci, responsabil de managementul în transport.

De menționat că la mijlocul lunii iulie, Adrian Boldurescu, demis pe vremea lui Dorin Chirtoacă, s-a întors la Primăria Chișinău, după ce Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a emis un ordin privind restabilirea acestuia în funcție.

Totodată, în luna aprilie 2019, Primăria Chișinău a fost obligată de instanța de judecată să-i achite lui Adrian Boldurescu peste 477 de mii de lei, în calitate de salarii, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019.

Ulterior, municipalitatea a contesta la Curtea de Apel Chișinău această decizie.

Boldurescu a mai revenit la Primărie la sfârșitul lunii ianuarie 2018 în funcția de director al ÎM „Exdrupo”, pe atunci primar interimar al capitalei era Silvia Radu.

Iar la un an de la restabilirea în funcție, Adrian Boldurescu a demisionat, iar interimatul a fost asigurat de Marcel Zastânceanu.


Pub