10:44:34 18.04.2024
Stiri

Cum arată fosta soție a lui Vladimir Putin! După o relație tumultoasă, femeia se iubește acum cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr

Monden 24.01.2020 09:00 Vizualizări10612 Autor: Ziarul National
Cum arată fosta soție a lui Vladimir Putin! După o relație tumultoasă, femeia se iubește acum cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr


Fosta soţie a lui Vladimir Putin, Liudmila Shkrebneva, a divorţat de acesta în urmă cu aproape şase ani, iar în urmă cu doi ani s-a zvonit că s-ar fi căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea, cu 20 de ani.

Fosta soţie a lui Vladimir Putin s-a retras din viaţa publică, la scurt timp după divorţul de acesta şi puţini sunt cei care ştiu cum mai arată Liudmila, în vârstă acum de 61 de ani. Ei bine, aceasta şi-a schimbat uşor look-ul, însă a păstrat aceeaşi eleganţă şi discreţie cu care a obişnuit de fiecare dată.

Fosta soţie a liderului de la Kremlin Vladimir Putin, Liudmila, are 61 de ani şi s-ar fi recăsătorit şi şi-ar fi cumpărat, împreună cu noul său soţ, cu 20 de ani mai tânăr, o vilă impresionantă în sudul Franţei, arată o anchetă a Organised Crime and Corruption Reporting Project.

Fosta soție a președintelui Vladimir Putin, Ludmila, fostă Putina, în prezent Ocheretnaya, ar fi dezvăluit că viața cu acesta a fost un coșmar. Ludmila ar fi acordat un interviu în care a dezvăluit detalii uluitoare despre căsnicia cu Vladimir Putin.

„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice „tiran”. Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”, ar fi povestit femeia.

Aceasta ar mai fi dezvăluit că a încercat de mai multe ori să înainteze un divorț, dar pentru a-i fi „închisă gura”, femeia era imediat internată într-o clinică de psihiatrie.

„Am trecut prin toate cercurile iadului… Droguri, substanțe psihotrope, umilințe. Eram deseori sechestrată în izolator și nu vedeam lumina zilei, nu vedeam oamenii. Dintr-o femeie puternică și sigură pe sine m-am transformat într-o umbră. Eram de acord să fac orice, doar să ies de acolo”, ar fi povestit Ludmila, potrivit Telegraph.md.

Se cunosc puține lucruri despre viața privată a președintelui rus. El s-a căsătorit în anul 1983, pe când avea 30 de ani, cu Liudmila Shkrebneva, atunci de 25 de ani, iar împreună au două fete: Maria și Ecaterina. Maria Putin s-a născut pe 28 aprilie, 1985, în Leningrad, iar Ecaterina Tikhonova un an mai târziu, pe 31 august, în Dresda, Germania.

Cei doi s-au căsătorit pe 28 iulie 1983. Imaginile de la nuntă făcute publice arată un Vladimir Putin tânăr și o Liudmila fericită, îmbrăcată într-o rochie albă, modestă, ținându-se de mână în fața unei mașini negre. Liudmila Putina a lucrat ca stewardeză pentru PJSC Aeroflot, cunoscută și sub denumirea de Rus Airlines.

După 31 de ani de căsnicie, în 2014, Vladimir Putin și soția sa au divorțat. Liudmila i-a fost alături atât în ultima parte a perioadei în care a lucrat pentru KGB, locuind o perioadă în Germania, acolo unde s-a născut a doua lor fiică, și apoi după ce s-a întors în Rusia.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md