Nu ai câștigat un Samsung Galaxy S10! Maximum atenționează despre o nouă escrocherie în mediul online

mobile
Foto: TechRadar

Compania Maximum atenționează clienții despre o nouă escrocherie. Așadar, dacă ai primit un mesaj în care ești felicitat că ai câștigat un smartphone Samsung Galaxy S10, ai grijă, pentru că poți pierde bani.

„Stimați clienți, vă atenționăm despre o nouă tentativă de escrocherie prin intermediul mesajelor și a unui link fals. În cazul în care ați fost redirecționați spre un site fals creat după identitatea Maximum, în care se anunță că ați câștigat un smartphone Samsung Galaxy S10 și vi se cere să achitați pentru livrarea premiului o anumită sumă de bani sau să introduceți datele cardului bancar, insistăm SĂ NU O FACEȚI! Este o tentativă de escrocherie întreprinsă de persoane necunoscute care urmăresc obținerea câștigurilor și a datelor personale prin diverse metode ilegale”, informează echipa Maximum, prin intermediul unui comunicat.

De asemenea, echipa Maximum recomandă să avertizați și prietenii despre această fraudă și să fiți precauți pe viitor atunci când sunteți rugați să afișați datele voastre personale/bancare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente