‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAgenția Moldsilva are un nou director

Agenția Moldsilva are un nou director

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Dumitru Cojocaru este noul director al Agenției Moldsilva. Acesta a fost desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Noul director a fost prezentat colectivului agenției, astăzi, în cadrul unei ședințe, la care a participat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju.

Noul director a absolvit Institutul Silvico-tehnic din orașul Voronej, Federația Rusă în anul 1980, apoi în 1996 a fost instruit la Școala superioară de management din orașul Celle, Germania, este licențiat în drept economic. Pe parcursul anilor a deținut mai multe funcții, acumulând o experiență de muncă în domeniu de peste treizeci și cinci de ani. Anterior, a deținut funcții în domeniului turismului și serviciilor hoteliere, administrației publice centrale și locale și administrării fondului forestier de stat.

Dumitru Cojocaru a dat asigurări că va depune maxim efort pentru a îmbunătăți starea activităților întreprinse în păduri, a terenurilor degradate, a perdele forestiere de protecție a terenurilor agricole, a scoate în evidență prioritățile ce țin de sectorul forestier și a întreprinde acțiuni concrete în acest sens.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›