(video) Năstase a depus un denunț la PG împotriva lui Dodon, privind „veniturile nejustificate și cheltuielile enorme făcute de actualul președinte”. Reacția Președinției

Liderul Platformei DA Andrei Năstase a depus un denunț la Procuratura Generală în privința „veniturile nejustificate și cheltuielile enorme făcute de actualul președinte Igor Dodon”.

Foto: UNIMEDIA

„Am depus astăzi denunțul penal, semnat de circa 2000 de persoane, în care cer Procurorului General urmărirea penală a președintelui Dodon sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupție și îmbogățire ilicită! Acest denunţ a fost elaborat în urma investigaţiilor Ziarului de Gardă asupra veniturilor şi cheltuielilor nejustificate ale lui Dodon, fapt care derivă din vacanţele sale opulente”, a declarat Andrei Năstase.

Președinția a reacționat la denunțul depus de Andrei Năstase. „Unii politicieni se plictisesc în opoziție și inventează motive să mai apară la televizor”, a declarata pentru UNIMEDIA purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu.


Pub