Democratul Sergiu Sîrbu confirmă că a avut o întrevedere cu miliardarul Nathaniel Rothschild

Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, confirmă autenticitatea fotografiei, în care apare cu Andrian Candu, alături de miliardarul Nathaniel Rothschild, care în august 2019 a preluat 95% din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

Foto: Telegram/Dumitru Ciorici

Într-o declarație oferită pentru UNIMEDIA, Sîrbu spune că la moment nu poate să dea mai multe detalii, însă confirmă autenticitatea pozei. Acesta a mai spus că la întrevedere nu s-a vorbit direct despre Avia Invest.

Andrian Candu nu a răspuns la telefon pentru a oferi o reacție.

UNIMEDIA precizează că pe rețelele de socializare a apărut o fotografie în care Sergiu Sîrbu și Andrian Candu a avut o întrevedere cu miliardarul Nathaniel Rothschild.

Amintim că în decembrie 2019, NR Investments Ltd a anunțat, într-o declarație oficială, că renunță cumpărarea cotei de 95% din Avia Invest SRL, compania concesionară a Aeroportului internațional Chișinău.

Acordul de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău a fost semnat pe 30 august 2013, între Agenția Proprietății Publice și compania Avia Invest, fondată pe 2 august 2013, cu un capital social de 85,1 milioane de lei, divizat în părți egale între firmele rusești Habarovski Aeroport și Kolomenski Zavod.


Pub