22:11:54 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Donna Keli, hotărâtă ferm să-și învingă adversara din Azerbaidjan la turneului MMA Eagles Next Level: „O sfătuiesc pe Imanly Tunzala să-și ia la aceasta luptă mai mult fond de ten, căci va avea nevoie de el”

Sport 23.01.2020 12:20 Vizualizări2066 Autor: Ziarul National
VIDEO // Donna Keli, hotărâtă ferm să-și învingă adversara din Azerbaidjan la turneului MMA Eagles Next Level: „O sfătuiesc pe Imanly Tunzala să-și ia la aceasta luptă mai mult fond de ten, căci va avea nevoie de el”


Reprezentanta Republicii Moldova, Donna Keli, originară din Găgăuzia, se va confrunta pe 15 februarie în octagon, în cadrul turneului MMA Eagles Next Level, cu sportiva din Azerbaidjan, Imanly Tunzala.

Donna Keli se pregătește împreună cu întreaga echipă la modul cel mai serios pentru această luptă, intenționând să învingă înainte de expirarea timpului regulamentar.

„A început un nou an și voi face totul în vederea unui debut de succes. Sezonul sportiv precedent nu a fost pentru mine unul prea reușit. Acord o mare atenție tuturor procedeelor atât celor executate din picioare, cât și celor din parter. Sunt sigură că mă voi impune încă din prima rundă. O sfătuiesc pe adversara mea, Imanly Tunzala, să-și ia la aceasta luptă mai mult fond de ten, căci va avea nevoie de el”, a menționat atleta noastră.

„Donna se pregătești într-un ritm intens, în conformitate cu un sistem bine gândit. Nu am niciun dubiu că vom avea parte de un meci spectaculos și de o victorie la fel de frumoasă”, a remarcat Octavian Orheianu, directorul Clubului „Lion Fight Academy”.

Donna Keli frecventează Clubul „Lion Comrat Fight Academy. Are 20 de ani, greutatea de 52 kg și înălțimea de 163 cm. A luptat de cinci ori în octagonul profesionist, înregistrând trei victorii și două înfrângeri.

Rivala ei din Azerbaidjan, Imanly Tunzala, este cu cinci ani mai în vârstă (are 25 ani). Are o greutate de 52 kg și o înălțime de 162 cm. A luptat în patru rânduri în ringul profesionist, obținând trei victorii și suferind o înfrângere.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md