Donald Trump a înregistrat un nou record. De câte ori a scris ieri președintele SUA pe Twitter

donald-trump-abdication
Foto: Vanity Fair

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a doborât miercuri recordul personal de activitate pe Twitter într-o singură zi, de când a ajuns la Casa Albă, cu 142 de tweet-uri şi retweet-uri, transmite EFE.

Informaţia a fost furnizată de portalul Factbase, care monitorizează activitatea pe Twitter a liderului american şi care a precizat că s-au înregistrat 124 de retweet-uri şi 18 postări, potrivit AGERPRES.

Anteriorul record al lui Trump, de 123 tweet-uri şi retweet-uri, fusese stabilit pe 12 decembrie, însă recordul său absolut, de 161 de mesaje, datează dinainte de a ajunge la Casa Albă, din 5 ianuarie 2015.

Recordul de miercuri a coincis cu prima zi de acuzaţii din partea opoziţiei democrate în procesul politic desfăşurat împotriva lui Trump în senat, care s-ar putea finaliza, deşi este improbabil, cu destituirea preşedintelui, notează EFE.

Tocmai pe acest subiect s-au axat în mare parte şi tweet-urile şi retweet-urile liderului american de-a lungul unei zile începute la Davos, în Elveţia, şi încheiate la Washington.

În afara impeachement-ului, Trump a postat pe subiecte precum comerţul şi China, alegerile primare din Partidul Democrat sau Campionatul Mondial de Fotbal din 2026, care va fi găzduit de SUA împreună cu Mexicul şi Canada.

De asemenea, postările sale au mai vizat Forumul Economic Mondial de la Davos, imigraţia sau noul acord de liber schimb nord-american.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente