luni, 22 aprilie, 2024
4.4 C
Chișinău
HomepageBlog„AgTech: Digitalizarea agriculturii în Moldova” - eveniment organizat de Agrobiznes în cadrul Tekwill

„AgTech: Digitalizarea agriculturii în Moldova” – eveniment organizat de Agrobiznes în cadrul Tekwill

Recomandate

Dragi prieteni, suntem în pline pregătiri a celui de-al doilea eveniment al nostru. Tematica: „AgTech: Digitalizarea agriculturii în Moldova”. Acesta urmează să aibă loc marți, 25 februarie, în cadrul Tekwill.

În cadrul evenimentului vom prezenta istoriile și experiența tinerilor fermieri care aplică tehnologii IT în afacerile lor, dar și companii care propun soluții tehnologice inovative pentru a digitaliza sectorul agricol. Cu mai multe detalii despre organizare și participare vom reveni pe parcurs.

Companiile sau organizațiile interesate să se alăture în calitate de Parteneri la organizarea evenimentului ne pot contacta pe adresa [email protected] și la numărul de telefon 0-696-135-30.

Amintim, că primul eveniment organizat de Agrobiznes în parteneriat cu USAID-APM, Bioprotect, WeTrade și Elitagrotehnologie a adunat circa 90 de participanți la Digital Park, Chișinău.

10 speakeri au ales marți, 19 noiembrie 2019, să le fie alături pentru a inspira, prezenta oportunități și facilita dezvoltarea tinerilor specialiști în agricultură. Mai multe informații sunt disponibile în pagina evenimentului.

Citește și ›

Despre noi