Profită de Reducerile de sezon de la Zity Mall și Centrul Național de Încălțăminte Zorile. Află detalii

În perioada 20-31 ianuarie, toți au super ocazia să-și reînoiască garderoba la prețuri avantajoase. Fashionistele pot să-și cumpere acum pullovere pufoase, genți noi sau chiar o rochie sexy pentru Valentine’s Day, fără a-și goli buzunarele. Bărbații vor putea să-și confirme eleganța prin costume, cămăși și accesorii de calitate achiziționate la prețuri convenabile.

Foto: reduceri

De ce să cumperi la reduceri?

Reducerile de iarnă ajută iubitorii de shopping să economisească și să-și umple dulapul cu piese mult dorite, în același timp. Vestea bună: magazinele din Zity Mall și Centrul Național de Încălțăminte Zorile promit să ofere reduceri considerabile la colecția de toamnă-iarnă și la cele mai solicitate produse. Așa că toți cei care au așteptat reducerile, sunt așteptați la marea lichidare de stock.

Fii primul care răscolește prin magazine!

Ce reduceri de iarnă găsești la Zity Mall?

Reducerile variază în funcție de magazine și pornesc de la -10%, -20% ajungând la - 70% din preț. De exemplu, o geacă de iarnă pentru bărbați costa 3000 lei în plin sezon, astăzi se vinde cu doar 1080 lei, avantajos, da?

reduceri / Sursa:Zity
reduceri / Sursa:Zity

Ce reduceri de sezon găsești la Centrul Național de Încălțăminte Zorile?

Cumpărătorii vor descoperi promoții avantajoase și la Centrul Național de Încălțăminte Zorile. Magazinele cu încălțăminte și vestimentație autohtonă au supus reducerii piese din colecția de toamnă-iarnă care își așteaptă cu nerăbdare posesorii.

De exemplu, în magazinul Zorile Outlet (et.0), o pereche de cizme de iarnă pentru dame, care costau în plin sezon 2799 lei, acum pot fi cumpărate cu 699 lei.

reduceri / Sursa:Zity
reduceri / Sursa:Zity
reduceri / Sursa:Zity

Experimentează o sesiune complexă de shopping în ambele centre comerciale în perioada 20-31 ianuarie și fii în ton cu tendințele anului 2020!

20 – 31 ianuarie

Zity Mall, str. Calea Ieșilor 8

Centrul Național de Încălțăminte Zorile, str. Calea Ieșilor 8/2.


// console.log('no ads situation')