16:54:03 25.04.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // Unde ar fi fost la SCHI în acest an Igor Dodon și familia sa. Doar accesul pe pârtie e aproape 50 de euro pe zi

Politică 22.01.2020 13:20 Vizualizări2779 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // Unde ar fi fost la SCHI în acest an Igor Dodon și familia sa. Doar accesul pe pârtie e aproape 50 de euro pe zi


Președintele Igor Dodon a fost și în această iarnă la munte, iar imaginile cu dânsul și cu unul dintre fiii săi schiind pe pârtie au fost făcute publice chiar de către șeful statului. Totuși, președintele a refuzat să le spună jurnaliștilor unde a fost cu familia și cât l-a costat această vacanță.

Liderul Partidului Liberal (PL), fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă, susține că președintele Dodon ar fi fost în Alpii din Austria. Acesta a dezvăluit și stațiunea exclusivistă unde ar fi schiat președintele Dodon.

„Aici a fost Dodon la ski, în timp ce tinerii se omoară unii pe alții în R. Moldova, iar azi a plecat într-o nouă călătorie, în Israel. Din noiembrie încoace, Moldova colcăie de crime comise de tineri asupra altor tineri, iar Dodon a plecat la odihna la Kappl, în Austria, chiar în perioada când aceste crime continuau să vină în avalanșă una după alta”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

CITIȚI și VIDEO // Igor Dodon, întrebat de unde a luat bani pentru vacanțele sale de LUX: „Se începe… Ieri cineva voia să se scalde cu mine, azi altcineva caută foto unde-s în chiloți de baie”

De partea cealaltă, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, s-a arătat deranjată când a fost întrebată astăzi despre vacanțele de lux ale lui Igor Dodon.

„Știți, haideți să ne întoarcem cu 20 de ani în urmă, care și unde a fost și în ce deplasare a fost și care și unde s-a odihnit. Asta e corect? Mie mi se pare că unii politicieni și jurnaliști depășesc niște linii roșii. Noi, în primul rând, trebuie să fim oameni și să nu uitam de lucrul acesta. Ne-am înțeles?”, a comentat astăzi Greceanîi.

CITIȚI și FOTO, VIDEO ZdG: Președintele celui mai SĂRAC stat din Europa, vacanțe de LUX în ultimii ani în Maldive, insulele Seychelles, Dubai sau pe malul Mării Egee


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md