Salarii mici și mult de lucru. Condițiile, deloc atractive, sunt prezentate de viceprimarul Victor Chironda într-o postare prin care încearcă să atragă specialiști la Primăria Chișinău

by D M
Distribuiti mai departe...

Salarii mici și mult de lucru. Condițiile, deloc atractive, sunt prezentate de viceprimarul Victor Chironda într-o postare prin care încearcă să atragă specialiști la Primăria Chișinău.

“Nu îți place cum se dezvoltă Chișinăul? Știi cum să faci mai bine? Vrei să contribui la eliminarea haosului urbanistic? Comentariile pe fb nu ajută?
Vino să lucrezi la Primărie!
Salarii mici. Mult de lucru. Un car de probleme lăsate de angajații precedenți.” Cu asta își începe viceprimarul anunțul de angajare.
A doua parte a postării este însă ceva mai optimistă.
“Însă asta e temporar. Pînă facem ordine”, spune Chironda și continuă cu perspective și mai optimiste care îi așteaptă pe viitorii angajați.
“În schimb oferim o experiență de lucru și de viață valoroasă și o posibilitate reală de a transforma orașul Chișinău într-o Capitală europeană civilizată. Pune umărul la schimbarea orașului!”, îndeamnă în încheiere funcționarul.

Din imaginile distribuite de Chironda pe pagina sa înțelegem că se caută specialiști pentru funcții vacante în Direcția Arhitectură, Urbanism, Relații Funciare și Cadastru.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...