(video) Campania „Ciki Ciki 2” și-a desemnat câștigătorii

1

Campania „Ciki Ciki 2” a fost finalizată. Noile automobile Renault Captur au ajuns deja în mâinile norocoșilor, iar aceștia se bucură din plin de cadouri.

În data de 7 octombrie 2019, OCN „SEBO CREDIT” SRL, a lansat campania „Ciki Ciki 2”. O nouă promoție răsunătoare, care s-a petrecut pe întreg teritoriul Republicii Moldova și a avut premii grandioase – două automobile marca Renault Captur. Pentru a participa la tombolă, era necesar să luați un credit în perioada 7 octombrie 2019-8 ianuarie 2020.  

V-ați pus cumva întrebarea: „De ce oare două automobile?”. Deoarece SEBO a ținut cont de toți clienții săi. Atât de cei noi, cât și de cei existenți. Clienții noi, pe lângă faptul că au avut posibilitatea să ia primul său credit pe termen scurt absolut gratuit*, se înscriau automat în lista celor care luptau pentru primul automobil de marcă Renault Captur. Iar a doua mașină a fost destinată clienților existenți, care trebuiau să ia cel puțin un credit repetat pentru a se înscrie în cursă.

Campania a fost pusă în acțiune, regulile – setate și iată că trei luni de promoție au trecut foarte rapid. Deja în data de 13 ianuarie, de Ziua Îndeplinirii Visurilor (pentru că anume de a transpune visurile în realitate este scopul companiei), tombola a fost transmisă în direct la postul de televiziune JurnalTV, în cadrul emisiunii „Rețete și Rețele”, unde cu toții am aflat cine sunt norocoșii.

Primul câștigător s-a dovedit a fi Coceanji Vladimir, din orașul Ceadâr-Lunga. După spusele acestuia, când a auzit că numele lui a fost ales în calitate de câștigător, se afla chiar la volanul altui automobil: „Când am fost telefonat, nu mi-a venit să cred că totul este adevărat. Părea că e o farsă, dar până la urmă acum stau cu cheile de la mașină în mână. Nu vă fie frică să încercați. Am aplicat și am câștigat”, declară el.

Al doilea norocos este Erhan Jan din satul Porumbeni, raionul Criuleni. Acesta a aplicat pentru un credit la SEBO, fără a crede că soarta îi va zâmbi: „Am venit la SEBO pentru că am avut nevoie de bani și iată că în schimb am câștigat această mașină superbă. Sunt foarte bucuros, fericit, emoționat… Mulțumesc companiei SEBO, sunt foarte recunoscător pentru așa un cadou”, spune Jan.

Eroii campaniei „Ciki Ciki 2” au trecut prin niște emoții de nedescris. Lacrimi, zâmbete, lipsa cuvintelor – putem afirma cu siguranță că ziua de 13 ianuarie a devenit una semnificativă pentru aceștia. Apăsați „Play” pentru a vedea cum a avut loc înmânarea premiilor.

Campania „Ciki Ciki 2” este cel mai bun exemplu de faptul că minunile există, e necesar doar să crezi. Nimeni din ei nu a știut că poate câștiga, însă a încercat și norocul i-a zâmbit.
Directorul general al OCN „SEBO CREDIT” SRL, Sergiu Sobuleac, promite să bucure în continuare clienții săi cu concursuri și mai grandioase, așa că nu ezitați să urmăriți pagina de Facebook ca să fiți mereu primii care află despre noile promoții.

Taguri: #Sebo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente