Cum arată o zi din viața Maiei Sandu și unde se vede peste cinci ani

Face gimnastică de dimineață, ascultă podcasturi și ajunge acasă pe la ora nouă seara. Fosta prim-ministră Maia Sandu a povestit cum arată o zi din viața ei, în cadrul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8.

Foto: UNIMEDIA

Lidera PAS a spus că se trezește la 6 dimineața. „Îmi place să mă trezesc devreme. Un pic de gimnastică, cu podcastul, cu știrile ascultate, în timp ce îmi spăl dinții și fac alte lucruri prin casă. Pe la 8-9 ajung la birou. Acolo, în funcție de situație, uneori merg prin țară, altădată lucrez cu colegii în echipă. Ziua se sfârșește pe la 20:00-21:00, mai devreme de 21:00 nu ajung acasă”, a descris Maia Sandu o zi obișnuită din viața ei.

Fosta prim-ministră a spus că încearcă să mănânce sănătos, „pentru că țin la viața mea. Vreau să am o viață cât mai lungă, să mă bucur de ea cât mai mulți ani și vreau să fiu sănătoasă”.

Maia Sandu a dezvăluit că preferă „mâncărurile simple. Evident, mănânc și bucatele noastre tradiționale, dar așa, azi un fel și mâine altul, nu toate în aceeași zi. Îmi plac fructele, legumele. Îmi plac și cele crescute la noi pe teritoriu, dar și cele pe care le-am descoperit mai târziu. De exemplu, avocado este unul dintre preferate mele, mai greu să îl găsim aici, și este destul de scump. Roșiile sunt pe aceeași treaptă. Singurul lucru pe care-l abuzez sunt dulciurile. Încerc să limitez consumul de dulciuri, dar nu întotdeauna îmi reușește”, a mai spus lidera PAS.

Întrebată cum se vede peste cinci ani, Maia Sandu a spus că își dorește să fie sănătoasă, iar viața să îi fie „suficient de interesantă. Să am acea posibilitate și capacitatea de a face lucruri care îmi plac, lucruri care contează. Este un mare noroc să îți poți permitesă lucrezi pe subiecte care pot să schimbe ceva. Sper să mă bucur de oameni deosebiți și am întâlnit tare mulți. Aceasta mă ține în funcție”.


Pub