11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare, împrăștiate pe vreme cu soare în Chișinău

by D M
Distribuiti mai departe...

11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare ar fi fost împrăștiate pe vreme cu soare pe străzile din Chișinău. Cel puțin asta i-a raportat primarului Ion Ceban noul șef interimar al întreprinderii “Exdrupo”. 

“Săptămâna trecută (12-19 ianuarie) am distribuit în Chișinău 11 tone de material antiderapant și 1 tonă de sare”, a spus Tomiță. 

“Mulțumesc mult”, i-a răspuns edilul, fără să ridice măcar din sprâncene. Straniu e că nici funcționarii prezenți la ședință nu s-au arătat mirați de acțiunea lui Sergiu Tomiță.

Șocat de afirmație s-a arătat însă fostul consilier municipal Ilian Cașu, care presupune că în acest caz nu e vorba de nimic altceva decât de o simplă spălare de bani.

“În situația în care în oraș am avut temperaturi cu plus, întrebarea multora este unde exact a distribuit omul lui Ceban antiderapantul? Și dacă drumarii lui Ceban consumă atâta material la temperaturi cu plus, cât oare vor împrăștia când în oraș va fi ghețuș și zăpadă? Sau este vorba de o simplă și veche spălare de bani?”, scrie Cașu într-o postare pe Facebook, alături de care a atașat și o secvență video cu momentul care i-a stârnit indignarea și nedumerirea.

Noul sef de la Exdrupo pus in functie de Ion Ceban ii raporteaza lui Ceban: “Saptamina trecuta (12-19 ianuarie) am distribuit in Chisinau 11 tone de material anti-derapant si 1 tona de sare.” In situatia in care in oras am avut temperaturi cu plus, intrebarea multora este unde exact a distribuit omul lui Ceban anti-derapantul? Si daca drumarii lui Ceban consuma atita matetial la temperaturi cu plus, cit oare vor imprastia cind in oras va fi ghetus si zapada? Sau este vorba de o simpla si veche spalare de bani?

Опубликовано Ilian Casu Вторник, 21 января 2020 г.

 

Postarea a adunat mai multe comentarii critice ale internauților.

“Da sare pentru ce?”,a  întrebat Mariana Ambros.

“Pentru oile care i-au votat. Astea, iarna, au nevoie de sare”, a răspuns Ludmila Cazacu.

De rîs și de plîns în același timp. Cred că suntem națiunea înzestrată cu cea mai multă răbdare”, a spus Ion Culin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.