Ilan Șor a anuțat cine este candidatul partidului său la alegerile în circumscripția Hîncești

Liderul formațiunii politice Partidul Șor a anunțat candidatul care va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripția uninominală nr. 38, municipiul Hîncești, care se vor desfășura pe 15 martie 2020. Este vorba despre vicepreședintele partidului, Vitalie Balinschi.

Foto: captura foto

Ila Șor a prezentat candidatul pentru parlamentarele noi în cadrul unui briefing de presă susținut online.

„Exprim recunoștința pentru încrederea care mi-a fost acordată de întreaga echipă a partidului și șansa de a participa la alegerile parlamentare în circumscripția Hîncești. În calitate de vicepreședinte al partidului am cutreierat toate localitățile din țară, inclusiv satele din Hîncești. Cunosc problemele cu care se confruntă cetățenii și localitățile din această circumscripție. După componență și numărul de locuitori, raionul Hîncești este asemănător raionului Orhei. Am acționat mulți ani în Orhei, în calitate de funcționar public, și am făcut parte din proiectele implementate, și știu ce vom face și în circumscripția Hîncești. Oamenii au obosit de promisiuni goale, ei așteaptă conducători care să le schimbe viața spre bine”, a declarat Vitalie Balinschi.

„Partidul Șor a dovedit prin acțiuni concrete că promisiunile pe care le face cetățenilor le îndeplinește. Sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor din circumscripția Hîncești, să îmi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și ale echipei, să implementez proiectele sociale și de infrastructură în Hîncești, precum le-am realizat în municipiul și raionul Orhei”, a mai adăugat candidatul Partidului Șor.

Ieri, Partidul Acțiune și Solidaritate a prezentat-o pe Olesea Stamate în calitate de candidată la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești.

Totodată, Partidul Unității Naționale (PUN) l-a înaintat pe Vlad Țurcanu în calitate de candidat pentru scrutinul electoral din martie, iar Dorin Chirtoacă a declarat că ar putea candida pentru funcția de deputat din partea Mișcării Politice UNIREA, formată din cinci partide (Partidul Democrația Acasă, Partidul Liberal, Partidul Naţional Liberal, Partidul Popular Românesc, Partidul Uniunea Salvaţi Basarabia).

Platforma DA a anunțat că ar putea să îl înainteze pe Mihail Druță drept candidat la alegerile parlamentare noi. Asta se va întâmpla, însă, doar dacă Druță va fi susținut și de alte partide de dreapta sau cel puțin de PAS.

Alegerile parlamentare noi pentru funcția de deputat în circumscripția uninominală nr. 38, municipiul Hîncești, vor avea loc la data de 15 martie 2020.


Pub