Sectoristul din Costești, în funcție și pe panoul de onoare al IP Ialoveni, chiar dacă are loc o anchetă penală în cazul omorului din noaptea de Revelion

by D M
Distribuiti mai departe...

Sectoristul din Costești, Ialoveni, Vasile Postică, își exercită în continuare funcția de polițist de sector și, culmea, poza sa se află și acum pe panoul de onoare al IP Ialoveni. Asta chiar dacă are loc o anchetă cu privire la omorul din noaptea de Revelion,  iar în adresa sa au fost aruncate mai multe acuzații, cea mai gravă fiind cea potrivit căreia el le-ar fi oferit protecție celor doi frați învinuiți de moartea lui Dumitru Jomir.  

Desprea aceasta scrie pe pagina sa de Facebook Ilian Cașu, membru al Partidului Nostru Chișinău, cu referire la spusele oamenilor din sat.

„El este Vasile Postica. Sectoristul de la Costesti, Ialoveni. Anume pe el satenii il banuiesc de musamalizarea omorului lui Dumitru Jomir. Lumea din Costești ne comunica ca Postica ramane bine merci in functie pe parcursul anchetei. Si mai mult, Postica ramine pe panoul de Onoare a IP Ialoveni”, scrie Cașu, care a scris și anterior pe pagina sa de Facebook despre faptul că indivizii din Costești, Ialoveni, care l-au ucis în bătaie pe tânărul de 20 de ani, sunt frați și s-ar bucura de protecția lui Postică.

“Lumea îi spune “Силиоткэ”. Asa-i porecla lui în sat. Sectoristul i-ar proteja pe ucigașii lui Dumitru. Ăștia, ziua ar “săpa în grădina” sectoristului, iar seara ar teroriza satul”, scria Cașu zilele trecute.

Tânărul agresat în noaptea dintre ani s-a stins peste cinci zile de la producerea tragediei. Supărate, rudele acestuia au organizat o acțiune de protest în fața sediului IP Ialoveni, convinse că se dorește mușamalizarea cazului și acuză poliția de ineficiență.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.