Recomandări #diez. La ce evenimente poți merge marți, 21 ianuarie la Chișinău

Evenimentele Astronomice 2020
Foto: freepik.com

Dacă dorești să-ți petreci ziua frumos și să te detașezi de rutină, atunci e timpul să-ți reîncarci bateriile cu o nouă doză de energie. Echipa #diez îți aduce, ca de obicei, o listă cu recomandări de evenimente care vor avea loc pe parcursul zilei de 21 ianuarie.

# Mâncare pentru Monștri

Teatrul Geneza Art organizează spectacolul „Mâncare pentru Monștri”, care este despre fiecare, despre puterea, voința și slăbiciunea din noi. Fiecare dintre noi stabilindu-și limitele sale.

Mai multe detalii găsești AICI.

# Concert Simfonic în cadrul radio abonamentului „Prietenii muzicii”

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” – Moldova organizează evenimentul simfonic în cadrul radio abonamentului „Prietenii muzicii”.

În program:
A. Schnittke – Concert pentru violă și orchestră
Solist – Adrian Mustea (violă), Moldova/Germania
P.I. Ceaikovski – Simfonia nr. 5 în mi minor, op. 64.

Mai multe detalii găsești AICI.

# Din dragoste pentru Eminescu

La ora 14.30, Liceul „Spiru Haret” te invită în sala de festivități la evenimentul „Din dragoste pentru Eminescu”, unde elevii claselor a 11-a vor prezenta trei spectacole în viziunea și regia lor.

Mai multe detalii găsești AICI.

# Ședința Top Toastmasters

Deseori ne comportăm precum cer alții și nu precum suntem. A fi tu însuți este ușor. La această ședință Top Toastmasters Chișinău vei avea ocazia să fii tu însuți aici și acum, să savurezi discursurile captivante și să oferi o parte din tine, din ceea ce ești tu cu adevărat.

Mai multe detalii găsești AICI.

# Festivalul Filmului Erotic

La cinematograful „Patria Multiplex” se vor derula „Cele mai bune scurtmetraje erotice”. Intrarea este permisă celor care au 18 ani împliniți. Filmele sunt în limba engleză cu subtitrări în limba română.

Despre eveniment: Întâlnește filmele erotice frumoase și indecente din Festivalul de film „Cele mai bune scurtmetraje erotice” din orașul tău! Uită de prejudecăți, modestie și frică. Deschide-ți sufletul pentru emoții, sentimente, plăcere, pasiune, piele de găină și mii de artificii.

https://www.youtube.com/watch?v=vO_1yr1ooyk&feature=emb_title

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente