Arte marțiale mixte: Conor McGregor l-a învins în 40 de secunde pe Donald Cerrone, după ce a revenit în UFC

Luptătorul irlandez de arte marţiale mixte Conor McGregor, fost dublu campion mondial UFC, a avut nevoie de doar 40 de secunde pentru a-l învinge pe americanul Donald Cerrone şi pentru a marca o revenire spectaculoasă în octogon, după 15 luni de la înfrângerea usturătoare suferită în faţa rusului Khabib Nurmagomedov, informează AFP.

Foto: reuters.com

Foarte agresiv încă de la debutul meciului la categoria welter, disputat la Nevada, McGregor şi-a dominat adversarul, un luptător foarte experimentat şi periculos în prizele la sol, cu o rafală de croşee puternice şi lovituri de genunchi care l-au trimis la podea, arbitrul fiind obligat să pună capăt „măcelului”, transmite Agerpres.

„Mi-am înscris încă o dată numele în Istorie, pentru poporul irlandez şi pentru mama mea care este aici”, a declarat McGregor, în vârstă de 31 de ani, care are un palmares de 22 de victorii în 26 de meciuri.

„M-a distrus complet”, a recunoscut americanul, cu faţa vizibil afectată de ploaia de lovituri, care disputa la 36 de ani al 50-lea meci din carieră (36 victorii, 14 înfrângeri).

McGregor, care a suferit o singură înfrângere ca boxer împotriva lui Floyd Mayweather, nu a mai luptat din octombrie 2018. Irlandezul a pierdut atunci meciul şi titlul categoriei uşoare în faţa lui Habib Nurmagomedov.

De la acel ultim meci, McGregor a avut mai multe probleme cu legea şi pe 1 noiembrie a pledat vinovat, într-o instanţă britanică, pentru agresarea unui bărbat într-un bar din Dublin.


Pub