/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cătălin Josan cere ca un bulevard din capitală să poarte numele lui Ștefan Petrache. A inițiat o petiție

missing
17 ianuarie 2020, ora 22:10

Interpretul Cătălin Josan cere responsabililor de la Primăria Chișinău ca un bulevard din capitală să fie redenumit, în memoria regretatului Ștefan Petrache. Cânărețul adună, în acest scop, semnături pentru o petiție pe care vrea să o adreseze autorităților municipale.

„Nimic nu poate înlocui golul pe care îl lasă, însă puținul pe care îl putem face este să-i onorăm amintirea prin a-i dedica o arteră principală a capitalei. Ca el, nu vor mai fi”, spune Cătălin Josan.

Până în prezent, petiția a fost deja semnată de aproape 600 de persoane. Poți semna și tu petiția AICI.

Cătălin Josan și Alex Calancea Band au înregistrat acum câțiva ani un cover la melodia „De-aș avea” a lui Ștefan Petrache. Cântărețul a filmat și un videoclip la această melodie, care l-a avut drept unul dintre protagoniști pe Ștefan Petrache.

Amintim că Ștefan Petrache a murit săptămâna aceasta, din cauza unor probleme de sănătate. Artistul avea 70 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram