(video) Cea mai mare ciocolată Snikers cântărește peste două tone și a ajuns în Cartea Recordurilor

Fabrica Mars Wrigley din Waco, Texas, a făcut cea mai mare ciocolată Snickers din lume, iar reușita lor a fost recompensată cu un record mondial Guiness, informează CNN, citat de Digi24.ro.

Foto: KWKT

Cu o greutate de peste 2100 de kilograme, 60 de centimetri înălțime și 66 de centimetri lățime, ciocolata a fost declarată de Guinness Book of World Records ca fiind cel mai mare Snickers din lume.

Ciocolată imensă ar putea fi împărțită în 43.000 de ciocolate Snikers de dimensiuni normale și le-a trebuit angajaților fabricii Mars Wrigley din Waco, Texas, o săptămână pentru a o realiza.

„Este incredibil de impresionant”, a declarat judecătorul Guiness World Records, Michael Empric, stației tv locale KWKT. „Una dintre categoriile mele preferate de recorduri este cea a mâncărurilor imense, pentru că trebuie să fie comestibile, dar și să respecte reguli de inginerie. Este greu să faci o ciocolată de peste 2 tone să nu se descompună”, a spus Empric.

Fabrica Mars Wrigley din Waco, Texas, este printre cele mai mari fabrici de dulciuri din lume, aici producându-se Snickers, M&M sau Skittles.

Ciocolată Snickers uriașă urmează să fie tăiată în bucăți și împărțită angajaților Mars din Statele Unite.


Pub