Rusia: Șase accidente în lanț pe o autostradă din Caucazul de Nord: 25 de mașini implicate în coliziune, 2 morți și 10 răniți

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 10 au fost rănite în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate 25 de maşini, produs vineri pe o autostradă în republica Adîgheia din Caucazul de Nord, a anunţat într-un comunicat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Rusia, citat de agenţia Xinhua, transmite Agerpres.

Foto: https://tass.ru/

Ceaţa a contribuit la producerea accidentului, care a avut loc pe autostrada M-4 Don, în apropierea localităţii Adîgheisk, situată la 100 de kilometri nord-vest de Maikop, capitala republicii, se precizează în comunicat.

„Conform datelor preliminare, șase accidente s-au produs pe autostrada M-4 Don din cauza ceții, la care au participat 25 de vehicule. Ca urmare, două persoane au fost ucise, 10 au fost rănite și spitalizate", a precizat sursa pentru TACC.

Echipa de ambulanță a deservit șapte persoane. Unele victime au ajuns singuri în camera de urgență a spitalului Batman, au răni minore, a adăugat Roman Sokolnikov.

Accident / Sursa:ria.ru
Accident / Sursa:ria.ru


Pub