Surse: Mihai Bagas, băgat pe ușa din spate în cabinetul de șef al Î.M. “Autosalubritate” pentru a falimenta întrprinderea

by D M
Distribuiti mai departe...

Activistul Mihail Bagas a devenit noul vicedirector la Regia Autosalubritate. Funcția este însă doar o trambulină de pe care acesta va ajunge direct în fotoliul de șef al întreprinderii, fără să treacă prin concurs, așa cum prevede regulamentul. Despre aceasta anunță pe Facebook fostul consilier municipal și membru al partidului Nostru Chișinău, Ilian Cașu. 

“Oficial! Mihail Bagas esre vicedirector de marketing la Regia Autosalubritate (RA). Surse din cadrul întreprinderii ne-au comunicat ca funcția respectivă este doar o trambulina pentru ca Bagas sa preia în scurt timp șefia RA. Câteva întrebări pentru Ion Ceban: a fost sau nu organizat vreun concurs pentru funcția respectivă, ce calificări poseda Bagas pentru acest job și la ce salariu a fost angajat? Îi îndemn pe consilierii municipali care în campanie au promis meritocrație și transparentă sa se implice”, scrie Cașu pe Facebook.

Oficial! Mihail Bagas esre vice-director de marketing la Regia Autosalubritate (RA). Surse din cadrul întreprinderii…

Опубликовано Ilian Casu Четверг, 16 января 2020 г.

Sursele Independent.md spun însă că de fapt, scopul acestei “reforme” a noului primar Ceban este să-și catapulteze un om de încredere la întreprinderea profitabilă, să o falimenteze, după care aceasta să fie privatizată de prietenul socialiștilor Igor Chaika, fiul mai mic al procurorului general al Rusiei, Iurii Chaika, care a înființat o afacere în domeniul gestionării deșeurilor împreună cu Alexandru Dodon, fratele președintelui Republicii Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.