(foto) Premieră: Noul Skoda Kamiq primeşte echiparea Scoutline, însă nu îi aduce un sistem AWD

De la sport la robust: Skoda va adăuga în curând o echipare Scoutline modelului urban Kamiq. Premiera îi este programată pentru Salonul Auto de la Geneva din martie, alături de versiunea Monte Carlo. Lansarea pe piaţă va urma din iunie 2020.

Noul Skoda Kamiq este primul SUV al mărcii care devine disponibil într-o echipare Scoutline, după ce anterior a apărut şi pe Fabia Combi. În plus față de garniturile de culoare neagră mată la arcurile roţilor, numeroase elemente de caroserie în nuanţă argintie îi adaugă un aspect mai atrăgător.

Maşina este prevăzută cu un spoiler frontal specific şi cu un scut de protecţie inferior, iar în partea posterioară cu un difuzor, toate în același finisaj argintiu ca şi pragurile laterale, carcasele oglinzilor retrovizoare și railings-urile de pe acoperiș. Repere suplimentare includ geamuri laterale spate fumurii, combinate în partea semi inferioară cu rame cromate.

Jantele din aliaj Braga de 17 inci și cele opţionale Crater de 18 inci au un finisaj antracit lustruit. Kamiq Scoutline include standard, de asemenea, faruri full LED şi un ecuson specific la aripi.

Interiorul lui Kamiq Sportline, deşi nu este arătat la moment, oferă spațiu generos și ornamente decorative exclusive – standard cu un efect de lemn de frasin și un design periat în nuanţă închisă ca opțiune – în timp ce deflectoarele de aer sunt cromate. Setul de pedale au primit inserţii dintr-un aliaj de aluminiu.

Dacă scaunele frontale reglabile pe înălțime vin cu tapițerie specială Scoutline, realizată din țesătură respirabilă ThermoFlux și microfibră Suedia, volanul, maneta frânei de mână și levierul cutiei de viteze au un finisaj din piele. Sistemul de iluminare ambientală în culorile alb, roșu și portocaliu iluminează consola centrală, compartimentele de depozitare din uși, mânerele ușilor și spaţiile de la picioare.

Mai mult, noul Kamiq Scoutline este dotat cu lumini LED pentru citit. Clienții mai pot opta pentru o căptușeală neagră a tavanului.

Maşina este disponibilă în toate culorile pentru caroserie și cu o gamă completă de motoare: trei pe benzină, unul diesel și unul G-TEC (CNG), cu puteri variate de la 90 la 150 CP.

Vezi şi:

(video) Premieră: Noul Skoda Superb Scout – prima versiune de acest gen pentru Superb Combi

(video) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Skoda Karoq Scout

(foto) Premieră: Skoda Kodiaq Scout

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/