(foto) Forgiato a scos la vânzare o ediţie limitată de jante de 26 de inci. Drept bonus propune şi un volan custom

Deja renumitul producător american de jante, Forgiato, anunţă despre vânzarea unui nou model de jantă de 26 de inci, formată din 127 de spiţe. Drept bonus pentru clienţi a creat şi un volan cu design similar.

Noutatea producătorului de roți extravagante din Los Angeles se remarcă printr-un diametru gigantic de 26 de inci și un design retro elegant: inelul exterior este confecţionat din dur aluminiu lustruit, în timp ce spiţele sunt realizate din oţel inoxidabil. Janta se prinde prin intermediul a cinci prezoane ascunse sub un capac cu un logo auto nivelant.

În total Forgiato va produse 100 de seturi, modelul putând fi deja precomandat cu lăsarea unui depozit de 500 de dolari. Livrările către clienţi sunt programate pentru luna februarie.

Un set de astfel de jante costă 11.000 de dolari, iar drept bonus se oferă un volan custom. Ultimul costă 2.000 de dolari, dar în cazul în care se cumpără împreună cu jantele, suma totală cerută în schimb este cu reducere – 12.000 de dolari.

Cei de la Forgiato subliniază că jantele sunt proiectate și fabricate în Statele Unite folosind exclusiv detalii şi părţi componente autentice de înaltă calitate.

Vezi şi:

(video) Muscle car cu jante de 34 de inci! Vezi cum se urcă proprietarul în maşină

(foto) Porsche arată opţiunile Exclusive Manufaktur pentru noul Taycan, inclusiv jantele-i cele mai scumpe

(video) Arată special! HRE Wheels a prezentat a doua generaţie de jante din titan imprimate 3D

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/