/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fostul coleg de facultate al șefului statului comentează declarațiile lui Dodon. „Ceea ce apare despre el și anturajul său, arată cât de tare sunt supărați cetățenii R. Moldova”

missing
17 ianuarie 2020, ora 10:56

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate și de cămin de la Universitatea Agrară al președintelui Igor Dodon, a venit cu un comentariu pe pagina sa de Facebook, după ce șeful statului a dat de înțeles că fotografiile publicate ieri de „Ziarul de Gardă” din vacanțele sale de lux au fost transmise jurnaliștilor intenționat, din motiv că cei doi s-ar fi certat. 

„Cât ține de declarațiile domnului Dodon, că eu mă simt frustrat și supărat…, pot să spun cu certitudine, că sunt supărat numai pe mine, iar ceea ce apare despre el și anturajul său, arată cât de tare sunt supărați și indignați cetățenii Republicii Moldova pentru toate acțiunile politice ce le face el, Igor Dodon, ca persoană publică, politician și cetățean.

Iar ceea ce ține de mine, declar oficial că nu mai am nimic cu politica și viața publică din Republica Moldova, așteptăm cu nerăbdare redobândirea cetățeniei românești (dosar depus pe 01.02.2018), ca să ne simțim și noi cetățeni liberi ai României și Uniunii Europene. Și dacă va fi domnul Dodon la moment încă Președinte al Republicii Moldova, atunci o să depun cerere de refuz la cetățenia Republicii Moldova. Sincer, scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi, dar aceasta este realitatea și aceasta cu părere de rău este TRAGEDIA REPUBLICII MOLDOVA.”, a scris Igor Grigoriev.

Grigoriev i-a sugerat lui Dodon să-și ceară scuze de la cetățenii R. Moldovei.

„Este necesar domnule Dodon să trageți concluzii, poate să vă cereți scuze de la cetățenii acestei țări, cred că este pentru ce!!!”, a mai precizat fostul coleg al șefului statului.

Grigoriev a fost coleg de partid cu Dodon în PCRM și director al Agenției Proprietăți Publice în perioada guvernării comuniste, dar ulterior s-au certat.

Președintele Igor Dodon, care în ultimii 15 ani a ocupat doar funcții publice, și-a organizat vacanțe în diferite țări, unele dintre ele în zone exotice, care au costuri enorme. „Ziarul de Gardă” scrie că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe pa care le-a anunțat în public, dar și altele, despre care au știut doar persoane apropiate familiei Dodon. Au fost publicate și poze din vacanțele de lux ale președintelui.

Vezi mai jos:

/VIDEO/ Cum a comentat Dodon vacanțele sale de lux din ultimii zece ani: „Dar de ce nu ați luat toți 44 de ani?”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram