Crimă odioasă la Briceni: Un bărbat a încercat să omoare doi frați. Una dintre victime a supraviețuit

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut pe un termen de 72 de ore, după ce ar fi încercat să omoare doi frați, însă, unul dintre ei a supraviețuit. Crima s-a produs la data de 13 ianuarie, la Briceni.

Foto: UNIMEDIA

Ofițera de presă a IP Briceni, Svetlana Talpă a declarat pentru UNIMEDIA că la data de 15 ianuarie o femeie a anunțat că la marginea unei localități din raionul Briceni a depistat cadavrul unui bărbat.

Corpul neînsuflețit s-a dovedit a fi a unui bărbat în vârstă de 51 de ani, locuitor al raionului Briceni. În urma examinării acestuia, pe corp avea multiple plăgi înțepate pe fața interioară și posterioară a cutiei toracice, unele dintre ele posibil penetrante cu hemoragie internă.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, s-a stabilit că la data de 13 ianuarie victima, împreună cu fratele său, un bărbat în vârstă de 47 ani, domiciliat în aceiași localitate, împreună cu bănuitul, în vârstă de 34 de ani, locuitor al raionului Briceni, au consumat băuturi alcoolice, după care toți trei s-au deplasat la domiciliu ultimului, unde au continuat să consume băuturi alcoolice.

Între timp, suspectul a propus unuia dintre frați, celuide 51 de ani, să meargă în sat ca să consume în continuare alcool. Astfel, cei doi au ajuns pe un câmp, unde suspectul a scos un obiect ascuțit, confecționat artizanal, cu care i-a aplicat multiple lovituri pe diferite regiuni ale corpului bărbatului până victima a căzut la pământ.

După aceasta, bărbatul s-a întors la domiciliu său unde rămăsese fratele victimei. Fiind întrebat unde este fratele său acesta i-a zis că a plecat acasă și i-a propus și acestuia să meargă în sat ca să consume alcool.

Astfel, deplasându-se ambii la fel în extravilanul satului, în altă direcție, suspectul i-a aplicat și acestuia multiple lovituri în diferite regiuni ale corpului până, cu același obiect, astfel victim a căzut jos, iar făptașul a plecat acasă.

Peste ceva timp, bărbatul în vârstă de 47 de ani și-a revenit și s-a deplasat la domiciliul său. La moment viața și sănătatea acestuia se află în afara oricărui pericol. De îngrijiri medicale s-a refuzat.

Cadavrul bărbatului în vârstă de 51 de ani a fost îndreptat la expertiza medico-legală. În urma examinării prealabile s-a stabilit că decesul putea surveni în urma provocării a plăgi multiple înțepate pe fața interioară și posterioară a cutiei toracice.

La moment persoana bănuită se află în izolatorul de detenție provizorie.


Pub