(video) Premieră: Noile Porsche 718 Cayman GTS 4.0 și 718 Boxster GTS 4.0

Porsche adaugă alte două modele sportive și cu specificații deosebite în gama sa de mașini cu motoare poziţionate central: noile 718 Cayman GTS 4.0 și 718 Boxster GTS 4.0!

Coupeul şi decapotabila cu două locuri pentru pasageri au primit acelaşi agregat natural aspirat utilizat pe modelele de top 718 Spyder și 718 Cayman GT4.

Foto: autoblog.md

Motorul boxer cu şase cilindri şi un volum de 4.0 litri, care produce în cazul acestor modele cu 20 de CP mai puţini (400), însă acelaşi cuplu de 420 Nm, este conectat la o cutie de viteze manuală în şase trepte şi un eşapament sport, aceste lucruri ducând la o livrare de putere excepțională și o experiență de conducere deosebit de satisfăcătoare. Ambele maşini sunt capabile să facă sprintul 0-100 km/h în 4.5 secunde în drum spre o viteză maximă de 293 km/h.

Datorită suspensiei sportive Porsche Active Suspension Management (PASM) standard, unei gărzi la sol mai mici cu 20 de mm şi a sistemului Porsche Torque Vectoring (PTV) cu diferențial mecanic spate cu alunecare limitată, se realizează un act de echilibrare remarcabil între manevrarea dinamică și confortul cotidian. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub