(video) Interesant! Bentley arată cum produce cel mai rapid SUV de lux din lume printr-o dronă de curse

Bentley arată cum asamblează cea mai performantă versiune a primului său SUV, Bentayga Speed, şi a făcut-o într-un mod neobişnuit. Pentru a filma secvenţe din procesele de lucru a folosit o dronă de curse!

Aparatul de zbor a fost pilotat prin zonele de producție în timp real, britanicii considerând asta a fi o premieră pentru o uzină producătoare de autovehicule.

Foto: captură video

Acoperind toate zonele de producție ale uzinei Bentayga din Crewe, Marea Britanie, filmuleţul marchează statutul Bentley ca un Centru de Excelență pentru prelucrarea lemnului natural, pielii și producţia motorului cu 12 cilindri în cadrul grupului Volkswagen.

Scenele surprinse în lemnărie evidenţiază doar câteva momente din cele 10 ore de procesare necesare pentru a transforma bucăţi „crude” din lemn din resurse durabile în furnir frumos finisat. Fiecare foaie de lemn folosită într-o maşină Bentley provine din același copac, pentru a asigura că modelul texturii, culoarea şi vârsta lemnului rămân aceleaşi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub