”Luna Darurilor”: 30 de familii au câștigat premii în valoare totală de 4 500 000 de lei

Campania ”Luna Darurilor” a adus un ocean de fericire pentru 30 de familii din țară. În perioada 2 decembrie 2019 – 14 ianuarie 2020, Loteria Națională a oferit 30 de premii în valoare totală de peste 4 500 000 de lei.

Foto: Loteria Nationala

Campania ”Luna Darurilor” a adus un ocean de fericire pentru 30 de familii din țară. În perioada 2 decembrie 2019 – 14 ianuarie 2020, Loteria Națională a oferit 30 de premii în valoare totală de peste 4 500 000 de lei.

Câștigătorii, desemnați prin tragere la sorți în baza biletelor înregistrate pe site-ul 7777.md, au avut de ales între o servietă cu bani și un automobil nou. Ca urmare, 26 de norocoși au primit câte 150 000 de lei, iar alți patru au optat pentru mașini Renault Clio.

Loteria Nationala / Sursa:Loteria Nationala

Ultimii doi câștigători au făcut alegerea profitabilă în data de 15 ianuarie, în direct, la Prime. Istoriile ambilor norocoși sunt demne de Holywood. Astfel, Vasile Rubașenco a fost ales în urma unei extrageri repetate, deoarece câștigătorul inițial, Grigore Catarău, nu a reușit să prezinte biletul care îi oferea dreptul asupra premiului, aceasta fiind o condiție obligatorie. Potrivit regulamentului campaniei, în astfel de cazuri, organizatorii aleg un câștigător de rezervă.

Din motive de sănătate, Vasile Rubașenco nu a putut să vină în studioul Loteriei Naționale și darul a fost ales de către soția sa, Ludmila. Familia Rubașenco a decis să ia banii, pe care îi va folosi pentru nevoi de sănătate și îmbunătățirea condițiilor de trai.

Ultimul câștigător, Serghei Cebotari, a venit de la Bălți la Chișinău, în ajun de Sfântul Vasile, ca să ia un împrumut de la o organizație de microfinanțare, dar nu a reușit. În situația creată, bărbatul a mizat pe noroc și, când a revenit acasă, la Bălți, a înregistrat câteva bilete pe site-ul 7777.md, cu doar câteva minute înainte de miezul nopții, când se trăgea linia pentru campania ”Luna Darurilor”. La ultima extragere, a doua zi, numele său a fost ales cu ajutorul generatorului de numere aleatorii.

În data de 15 ianuarie, Serghei Cebotari a venit din nou la Chișinău și, în direct, la Prime, a decis să ia 150 000 de lei. ”Vom pleca la odihnă, vom face reparație în casă, vom achita datoriile”, a împărtășit Serghei din planurile sale.

”Luna Darurilor” a fost organizată ca o ediție specială a emisiunii TV ”Loteria Națională”, difuzată săptămânal la șapte cele mai populare posturi de televiziune din țară. La această emisiune, săptămânal 10 participanți joacă pentru premii de excepție, printre care se numără un automobil nou și MegaJackpotul de până la 5 000 000 de lei. Nimeni nu pleacă de la Jocurile TV ale Norocului cu mâinile goale, deoarece organizatorii oferă premii garantate participanților.

Premiera următoarei ediții a emisiunii TV ”Loteria Națională” va avea loc vineri, la Prime, la 18:20.


// console.log('no ads situation')