Ion Chicu l-a felicitat pe noul premier al Federației Ruse, cu ocazia numirii în funcție

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a transmis un mesaj de felicitare premierului nou ales al Federației Ruse, Mihail Mișustin.

Foto: UNIMEDIA

„Vă transmit felicitările mele sincere cu ocazia numirii dvs. în funcția de președinte al Guvernului Federației Ruse. Am toată încrederea că experiența, cunoștințele și energia dvs. vor fi pe deplin solicitate la exercitarea funcției înalte și responsabile, contribuind la realizarea obiectivului de dezvoltare continuă a țării și la creșterea bunăstării poporului rus”, se menționează în mesajul de felicitare semnat de Ion Chicu.

Oficialul moldovean a reiterat „disponibilitatea Guvernului Republicii Moldova de a menține dialogul deschis și constructiv cu colegii din Federația Rusă, pe tot spectrul de subiecte de pe agenda bilaterală”.

„Am convingerea că eforturile noastre comune vor aduce rezultatele așteptate și un aport semnificativ în fortificarea relațiilor de prietenie și a cooperării reciproc avantajoase între Republica Moldova și Federația Rusă”, a precizat Ion Chicu, urându-i succese omologului său rus.

Mesajul adresat de Ion Chicu noului premier rus / Sursa:gov.md

Astăzi, Duma de Stat a Federației Ruse a aprobat candidatura șefului Serviciului Fiscal Federal, Mihail Mișustin, la funcția de prim-ministru. 383 de deputați au votat pentru, iar 41 s-au abținut. Mihail Mișustina declarat că în viitorul apropiat va prezenta președintelui rus Vladimir Putin lista miniștrilor pentru componența noului guvern.


Pub