06:12:23 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Un politician a DEZVĂLUIT numele persoanei căreia Vlad Plahotniuc i-ar fi încredințat 100 de MILIOANE de dolari, iar acum a DISPĂRUT: „Plahotniuc nu o poate găsi pe această persoană, care a dispărut cu tot cu conturile din Dubai”

Politică 16.01.2020 11:01 Vizualizări9583 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un politician a DEZVĂLUIT numele persoanei căreia Vlad Plahotniuc i-ar fi încredințat 100 de MILIOANE de dolari, iar acum a DISPĂRUT: „Plahotniuc nu o poate găsi pe această persoană, care a dispărut cu tot cu conturile din Dubai”


Liderul Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu, confirmă faptul că fostul președinte al PD, Vlad Plahotniuc, ar fi pierdut controlul asupra unor conturi din Dubai cu cel puțin 100 de milioane de dolari, după ce nu mai poate da peste persoana căreia i-ar fi încredințat accesul la acei bani.

Mocanu spune că „interlopul” Renato Usatîi, care primul a făcut public acest lucru, ar vrea să se dea bine pe lângă procurorul general Alexandru Stoianoglo (primarul de Bălți a spus că e gata să-i prezinte detalii procurorului general despre caz n.r.), dar i-a stricat „jocul”.

Citește și: VIDEO // Plahotniuc își face BAGAJELE pentru a pleca din SUA. Usatîi spune că știe unde va ajunge fostul lider al PD. DEZVĂLUIRI despre cel puțin 100 de milioane de dolari, care ar fi fost încredințate unui român

Potrivit lui Mocanu, persoana care ar deține accesul la conturile lui Plahotniuc în Dubai este cunoscută în spațiul public. „Ca să nu se mai chinuiască Usatîi, eu voi spune numele aceste persoane. Numele este foarte cunoscut. Este o oarecare Salinski (anterior presa a scris că Cezara Salinski este administratoarea Prime Management SRL n.r.). Pot spune procurorilor și numele mic, pentru ca să poată să o caute. Într-adevăr, persoana respectivă a dispărut din R. Moldova după o lună de la plecarea lui Plahotniuc. El nu poate găsi acum persoana care are 100 de milioane de dolari. Plahotniuc cred că mai are situații din astea acum”, a precizat Mocanu, în cadrul emisiunii sale de pe YouTube.

Politicianul a precizat că poate oferi date confidențiale despre această persoană. „Această persoană, altădată devotată lui Plahotniuc, deține o parte din bani. Mai sunt câteva persoane care pot dispărea din preajma lui Plahotniuc, când vor simți că este foarte slab. Aceștia sunt bani furați. Plahotniuc nu mai are acum unde fugi. În lumea arabă s-ar teme să se ducă, pentru că o parte din această lume e controlată de SUA, iar altă parte de Rusia. În Turcia nu se poate duce, chiar dacă i-a făcut un serviciu lui Erdogan cu predarea celor șapte cetățeni turci. Erdogan îl va preda imediat lui Putin. Bătălia pentru Plahotniuc va fi mare, iar cel mai sigur loc pentru el va fi Penitenciarul 13”, a conchis Mocanu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md