/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Crimă terifiantă la Briceni: Doi frați, înjunghiați de un amic de pahar și lăsați să zacă pe un câmp

missing
16 ianuarie 2020, ora 10:45

Caz înfiorător într-o localitate din raionul Briceni. Doi frați au fost înjunghiați de un individ cu care au consumat alcool. Ambii bărbați au fost lăsați să zacă pe un câmp de la marginea satului, iar unul dintre ei a murit.

Tragedia ar fi avut loc luni, în ajun de sfântul Vasile, iar bărbatul mort a fost descoperit de o femeie abia ieri.

Potrivit poliției, cei doi frați – unul în vârstă de 51 de ani, iar altul de 47 de ani, au consumat băuturi alcoolice împreună cu un individ de 34 de ani. După mai multe pahare, ultimul i-ar fi propus celui mai mare dintre frați să meargă în sat ca să mai bea ceva. Când au ajuns în apropierea unui câmp, bărbatul de 34 de ani a scos un obiect ascuțit, confecționat artizanal, cu care și-a înjunghiat de mai multe ori „amicul de pahar”.

După ce a lăsat victima să zacă la pământ, individul s-a întors acasă, acolo unde rămăsese fratele victimei. Ucigașul i-a spus acestuia că fratele său a preferat să meargă acasă și i-a propus și lui să meargă în sat pentru a continua să bea.

Așa că au mers împreună într-o altă margine de sat, unde l-a înjunghiat pe bărbatul de 47 de ani, la fel ca și pe fratele său. Acesta a supraviețuit însă și chiar a reușit să ajungă acasă pe propriile picioare.

Ucigașul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornită o cazuă penală pentru omor intenționat, iar individul riscă până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram