/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Bătaie într-un club de noapte la Botanica. Patru tineri au ajuns la spital, după ce s-au luat la pumni cu agenții de pază

missing
16 ianuarie 2020, ora 11:15

Doi băieți și două fete au ajuns la spital în urma unui conflict care a izbucnit ieri într-un club de noapte din sectorul Botanica al capitalei. Cei patru tineri s-au luat la pumni cu agenții de pază, a comunicat ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău (DP) Natalia Stati.

Poliția a fost sesizată ieri la ora 22.45 că pe strada Sarmizegetusa într-un local a izbucnit un conflict. La fața locului imediat s-au deplasat echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP.

Oamenii legii au stabilit că la terasa localului s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, iar tinerii aveau un comportament neadecvat. În urma altercațiilor, tinerii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ei au fost preluați de o ambulanță și transportați la spital.

Cazul este înregistrat de polițiștii IP Botanica. Ei urmează să-i audieze pe martori. După ce experții vor stabili gravitatea leziunilor cu care s-au ales atât tinerii, cât și agenții de pază, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram