/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Un tânăr din Cahul, condamnat la ani grei de pușcărie după ce și-a ucis mătușa în bătaie

missing
16 ianuarie 2020, ora 11:31

Un tânăr de 25 de ani sudul țării a fost condamnat la nouă ani de pușcărie, după ce și-a bătut până la moarte mătușa în casa căreia locuia, în satul Tătărești, Cahul. Nenorocirea a avut loc la sfârșitul lunii august a anului trecut.

Potrivit Procuraturii Generale, mătușa condamnatului, o femeie de 61 de ani, era nemulțumită de faptul că nepotul său venea noaptea târziu acasă și avea un comportament neadecvat. Femeia i-a spus tânărului aceste lucruri și i-a cerut să părăsească locuința sa. În loc să plece, așa cum i s-a cerut, individul și-a bătut crunt mătușa, până la sânge.

Femeia a murit peste o oră. În încercarea de a ascunde crima, tânărul a pus lacăt la casă și s-a mutat într-o anexă din gospodărie. Crima odioasă a ieșit la iveală tocmai a treia zi, când rudele și vecinii au intrat la bănuieli și au simțit un miros puternic.

Potrivit procurorilor, individul și-a recunoscut vina, iar astfel, cauza a fost judecată în procedură simplificată, acestuia fiindu-i redusă pedeapsa.

Inculpatul era divorțat, nu avea o ocupație, iar anterior nu mai fusese judecat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram