/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Constantin Bogdan, prima achiziție a echipei Petrocub în acest an

16 ianuarie 2020, ora 11:51

Constantin Bogdan este prima achiziție a echipei Petrocub în anul 2020. Fundașul de 26 de ani a semnat contractul cu formația antrenată de Lilian Popescu pentru o perioadă de trei ani. Constantin va purta tricoul cu numărul 15.

În cariera sa, el a evoluat la echipele Iskra-Stal, Zimbru, Yenisey (Rusia), Spartaks Jurmala (Letonia) și Milsami, a reușit 11 goluri în 91 de partide în Divizia Națională și a câștigat Cupa Moldovei cu Zimbru și Milsami, în anii 2014 și 2018.

De asemenea, el a devenit campion al Letoniei cu Spartaks Jurmala în 2016 și a bifat șase meciuri în preliminariile Ligii Europa. Pentru naționala Moldovei el a disputat două partide, au comunicat reprezentanții clubului de fotbal.

Alexandru Vlas (16 ani), Alexandru Cebaniuc (18 ani) și Nicolae Munteanu (18 ani) au semnat contracte profesioniste pe o perioadă de cinci ani. În același timp, de la Petrocub au plecat Dorian Răileanu, Victor Mudrac, Mihail Tîșcul și Grigore Coșcodan.

Sursa video: Facebook/ FC Petrocub

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram