image
Sursa foto: colaj foto

FOTO // Cum arată celula în care este deținut șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari

Administrația Națională a Penitenciarelor a publicat astăzi imagini cu celula în care este deținut Viorel Morari, șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție.

„La intrarea în penitenciar, deținutul Morari, în strictă conformitate cu legislația în vigoare și ținând cont de capacitățile disponibile, a fost plasat într-o celulă care corespunde tuturor exigențelor stabilite față de asemenea spații.

Celula în care se deține susnumitul a fost recent reparată, igienizată și este amplasată la nivelul I al blocului de regim, având o suprafață de aproximativ 8 m2 (vezi mai jos imagini din celula de detenție).

Pentru informare, după repartizarea în blocul de regim prevenitul a fost asigurat cu obiecte de primă necesitate, lenjerie de pat, acces la apă potabilă, lumină, tot necesarul prevăzut de normativele în acest sens. Careva plângeri din partea deținutului nu au fost înregistrate”, se menționează în comunicatul emis de ANP.

anp.mdanp.md

anp.mdanp.md

anp.mdanp.md

Amintim că pe 13 ianuarie Viorel Morari a primit 20 de zile de arest în izolator. Acesta a fost reținut la sfârșitul săptămânii trecute pentru fals în acte și abuz în serviciu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: