image
Sursa foto: Jurnal.md

Suspectul triplului omor de la Bălți și-a recunoscut vina: Ce le-a declarat polițiștilor

UPDATE 15:50 //

Principalul suspect în triplul omor de la Bălți și-a recunoscut faptele. Audiat de polițiști, bărbatul a declarat că acum câteva zile, a făcut cunoștință cu una dintre victime, iar la data de 14 ianuarie, s-au întâlnit la un magazin alimentar din oraș, unde au servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, suspectul ar fi fost invitat de colegul de pahar să continue la niște cunoscuți.

În timp ce consumau alcool, între ei s-a iscat instantaneu o ceartă, care a degenerat în conflict. Astfel, bănuitul cu un ciob de la o cană le-ar fi aplicat plăgi prin tăiere victimelor, în urma cărora persoanele au decedat. Ulterior, bănuitul pentru a ascunde urmele comiterii infracțiunii a incendiat mai multe obiecte din locuință și a plecat într-o direcție necunoscută.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație, suspectul a fost identificat și reținut în municipiul Bălți. La moment se efectuează acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

__________________

Triplu omor la Bălți. O femeie de 35 de ani și doi bărbați de aproximativ 44 de ani au fost uciși cu bestialitate și incendiați de un tânăr de 21 de ani din Tiraspol.

Poliția din Bălți a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărire din municipiul Bălți. După ce a fost localizat și lichidat incendiul, oamenii legii au depistat trei cadavre.

Astfel, la fața locului a intervenit grupul de urmărire penală, angajații IP Bălți, ofițerii Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații, experții criminaliști și medici legiști.

„Ca urmare a măsurilor întreprinse de către polițiști s-a constatat identitatea victimelor, o femeie în vârstă de 35 de ani și doi bărbați în vârstă de aproximativ 44 de ani, cu semne de moarte”, informează IGP.

Suspectul în comiterea triplului omor a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din Tiraspol, fără loc permanent de trai în Republica Moldova.

Acesta este reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, fiind cercetat conform art.145 alin.(2) Cod Penal al RM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: