(update) Femeia traumatizată în accidentul din centrul capitalei, în comă. Medicii luptă pentru viața ei

Femeia de 42 de ani, care traversa strada în momentul impactului celor două automobile, se află în stare extrem de gravă la Spitalul de Urgență din Chișinău. În acest moment, femeia se află în sala de operații.

Foto: UNIMEDIA

În urma accidentului, pacienta de 42 de ani a suferit un traumatism asociat, cu predominare traumatism cranio cerebral deschis. A fost adusă la Institutul de Medicină Urgentă în comă de gradul II-III. La moment, după măsuri de resuscitare și stabilizare a stării pacientei, a fost transferată în sala de operație pentru efectuarea intervenției neurochirurgicală conform indicațiilor vitale. Starea generală este extrem de gravă.

Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă (IMU), Dorina Arsene.

(10:50) Poliția a fost alertată la ora 09:27. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere, care a stabilit că în accident au fost implicate două automobile.

Automobulul marca BMW, condus de un șofer de 22 de ani, a intrat în coliziune cu un automobil marca Hyundai, condus de un șofer de 38 de ani.

În urma impactului, a avut de suferit o femeie de 42 de ani,care a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență din Chișinău. Potrivit unor surse din cadrul instituției medicale, femeia a fost internată în zona galbenă, cu comoție cerebrală.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstantele producerii accidentului.

Accident / Sursa:UNIMEDIA
Accident / Sursa:UNIMEDIA
Accident / Sursa:UNIMEDIA


Pub