Opera eminesciană la un click distanță. „Mihai Eminescu, întreaga operă”- aplicația gratuită pentru telefoane mobile

Aplicația „Mihai Eminescu, întreaga operă“ a fost realizată pe parcursul a doi ani de o echipă interdisciplinară alcătuită din cercetători de la Centrul European de Studii în Probleme etnice al Academiei Române, membri ai Asociației Române de Geopolitică, Geoeconomie și Geocultură și tineri informaticieni, cu sprijinul financiar al Asociației NeamUnit, scrie Radio România Cultural.

Foto: https://apkpure.com/

Aplicația „Mihai Eminescu, întreaga operă“ pentru telefoanele cu sisteme de operare Android și iOS are drept scop apropierea tineretului de „omul deplin al culturii române” prin intermediul tehnicilor de comunicare moderne. În același timp, opera este utilă și persoanelor de specialitate, punând la dispoziția acestora un bogat instrumentar bio-bibliografic.

Aplicația conține următoarele categorii: Poezii, literatură populară, teatru, publicistică, traduceri filosifice, corespondență și altele.

Aplicația Mihai Eminescu / Sursa:https://apkpure.com/

De asemenea, se regăsesc toate volumele eminesciene, biografia marelului poet român,dar și rubrica „Citatul zilei”.

Mihai Eminescu / Sursa:https://apkpure.com/
Mihai Eminescu / Sursa:https://apkpure.com/

Opera eminesciană este disponibilă, în regim gratuit și într-un format compatibil cu telefoanele inteligente, în magazinele App Store și Google Play.


Pub