(video) Premieră: Noua Toyota GR Supra devine mai accesibilă datorită unui nou motor turbo de 2.0 litri

Noua generaţie Toyota GR Supra devine mai accesibilă. Maşina sport în specificaţie europeană va fi comercializată din martie 2020 cu un nou motor – unul cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri!

Foto: autoblog.md

La un an de la debutul mondial a modelului GR Supra la Salonul Auto Internațional de la Detroit, Toyota anunță detalii despre prima-i versiune-extensie cu introducerea unui nou motor turbo de 2.0 litri. Oferită în plus față de consacrata unitate turbo de 3.0 litri şi cu şase cilindri în linie, această nouă unitate, la fel de marcă BMW, va oferi avantaje dinamice, precum și va aduce GR Supra la o bază de clienți mai largă.

GR Supra, primul model global dezvoltat de TOYOTA GAZOO Racing, este o mașină sport de rasă pură, cu o configurație motor faţă/tracţiune spate, un design compact, cu două locuri și dimensiuni care ating „raportul de aur” pentru o manipulare optimă. Noul motor de 2.0 litri își lărgește atractivitatea pieței și, fiind mai ușor și mai compact decât unitatea de 3.0 litri, îmbunătățește caracteristicile de inerție și echilibrul șasiului mașinii pentru o manevrabilitate și mai accentuată. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub