(video) Ședința Guvernului: Centrul de Implementare a Reformelor a fost dizolvat

Cabinetul de miniștri s-au întrunit astăzi,15 ianuarie în ședință. Pe ordinea de zi sunt 11 subiecte, printre care modificarea Regulamentului cu privire la modul de finațare din bugetul de stat a proiectelor desfășurate de comitetele sectoriale pentru formare profesională, aprobat de Guvern prin Hotărârea Guvernului nr. 253/2018.

Foto: UNIMEDIA

(15:43) Ședința Guvernului a luat sfârșit.

(15:41) Cabinetul de miniștri a fost aprobată cu privire la dizolvarea Instituției publice „Centrul de Implementare a Reformelor”. Următoarele reforme vor fi monitorizate și activitatea CIR va fi efectuată de Cancelaria de Stat.

(15:40) Se examinează subiectul cu privire la dizolvarea Instituției publice „Centrul de Implementare a Reformelor”.

(15:36) A fost aprobat de către Cabinetul de miniștri subiectul cu privire la Consiliul naţional pentru problemele veteranilor de război. Ministerul Apărării va prelua președinția Consiliului.

(15:34) Au fost aprobate modificări la unele hotărâri ale Guvernului.

(15:32) A fost aprobat proiectul cu privire la comanda de stat privind dezvoltarea profesională a funcționarilor publici în anul 2020.

(15:31) A fost aprobat proiectul cu privire la modificarea punctului 21 din Hotărîrea Guvernului nr. 960/2017 pentru punerea în aplicare a Legii nr.109/2017 privind unele măsuri de control la trecerea frontierei, de control vamal şi privind asigurarea regimului fiscal în cadrul controlului comun la unele puncte de trecere a frontierei de stat moldo-ucrainene.

(15:29) A fost aprobat proiectul cu privire la transmiterea unor sisteme informaționale automatizate

(15:28) A fost aprobată de către cabinetul de miniștri Metodologia cu privire la modul de depunere a notificării privind comercializarea alcoolului etilic.

(15:26) Au fost aprobate modificări la două hotărâri de Guvern.

(15:24) S-a aprobat proiectul privind transmiterea unor bunuri cu titlu gratuit, cu acordul Consiliului orășenesc Taraclia, din proprietatea publică a statului, administrarea Cancelariei de Stat (gestiunea Instituției Publice „Agenţia Servicii Publice”), în proprietatea publică a orașului Taraclia

(15:23) Cabinetul de miniștri a pus spre votare și aprobare a subiectului privind modificarea Regulamentului cu privire la modul de finanțare din bugetul de stat a proiectelor desfășurate de comitetele sectoriale pentru formare profesională, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 253/2018. Subiectul a fost aprobat.

(15:22) A fost aprobat proiectul pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 904/2013 cu privire la procedurile de vămuire electronică a mărfurilor

(15:19) Se examinează subiectul privind modificarea Hotărîrii Guvernului nr. 904/2013 cu privire la procedurile de vămuire electronică a mărfurilor.

(15:17) Cabinetul de miniștri l-a preavizat pe Andrei Popa în funcția de director adjunct al AGEPI.

(15:07) Se discută subiectul criminogen în stat. Pavel Voicu: „La finisarea anchetei de serviciu vom veni cu anumite sancțiuni, Cu referire la cazul care a fost implicat un carabinieri. Vreau să spun că nu sunt cazuri de mușamalizare. Persoana este reținută și urmează să-și ispășească pedeapsa.”

(15:04) Ședința Guvernului a început cu un minut de reculegere pentru trecerea la cele veșnice a artistului emerit Ștefan Petrache.


Pub