KIA Motors anunţă strategia „Plan S” şi detalii importante despre prima sa maşină electrică dedicată

KIA Motors Corporation a anunțat astăzi detaliile „Planului S”, strategia sa pe termen mediu și lung care își propune să stabilească în mod progresiv o poziție de lider în industria auto viitoare, care să cuprindă servicii de mobilitate, electrificarea automobilelor, dar și conectivitate și autonomie.

Foto: autoblog.md

Strategia „Planul S” conturează schimbarea anticipată și cutezătoare de la un sistem de business orientat către motoarele cu combustie internă, către unul centrat pe automobile electrice și soluții de mobilitate personalizate. Inovația continuă din cadrul companiei și creșterea profitabilității vor susține strategia pe două direcții a Planului S, țintind schimbarea de la producția de automobile cu motoare pe combustie internă către automobile electrice și autonome, dar și serviciile de mobilitate.

Alături de strategia financiară și de investiții KIA 2025, au fost anunțate detalii despre Planul S către acționari, analiști și agenții de evaluare de credit, în cadrul evenimentului CEO Investor Day desfășurat astăzi în Seul. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub