Triplul omor de la Bălți: Bărbatul a ucis victimele cu ajutorul unui ciob de la o cană, apoi le-a dat foc

Bărbatul care a înfăptuit triplul omor de la Bălți ar fi podus rănile victimelor cu ajutorul unui ciob de la o cană, în urma cărora persoanele au decedat.

Foto: ps://stirileprotv.ro

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că acum câteva zile, a făcut cunoștință cu una dintre victime, iar la data de 14 ianuarie, s-au întâlnit la un magazin alimentar din oraș, unde au servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, suspectul ar fi fost invitat de colegul de pahar să continue la niște cunoscuți.

În timp ce consumau alcool, între ei s-a iscat instantaneu o ceartă, care a degenerat în conflict. Astfel, bănuitul le-ar fi provocat plăgi prin tăiere victimelor, cu ajutorul unui ciob de la o cană, în urma cărora persoanele au decedat.

Ulterior, bănuitul, pentru a ascunde urmele comiterii infracțiunii a incendiat mai multe obiecte din locuință și a plecat într-o direcție necunoscută.

Potrivit Poliției capitalei, principalul suspect în cazul triplului omor de la Bălți și-a recunoscut vinovăția.

La moment, polițiștii efectuează acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

Amintim că astăzi pompierii au fost chemați la eliminarea unui incendiu dintr-o gospodărie din muncipiul Bălți, unde au făcut o descoperire macabră. În locuința cuprinsă de flăcări au fost descoperite trei cadavre, cu semne de moarte violentă.

Polițiștii au constatat identitatea victimelor care zăceau cu semne vizibile de moarte violentă - o femeie în vârstă de 35 de ani și doi bărbați în vârstă de 40 și 44 de ani.

Se presupune că locuința a fost incendiată cu scopul de ascunde urmele infracțiunii.

La scurt timp, presupusul făptaș a fost reținut, pe urme fierbinți. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din Tiraspol, fără loc permanent de trai în Republica Moldova.

Suspectul este reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă, fiind cercetat conform art.145 alin.(2) Cod Penal al RM.


Pub