16:54:36 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Imagini NOI cu avionul ucrainean DOBORÂT în Iran. Acesta a fost lovit de două RACHETE

Știri 15.01.2020 09:24 Vizualizări1534 Autor: Ziarul National
VIDEO // Imagini NOI cu avionul ucrainean DOBORÂT în Iran. Acesta a fost lovit de două RACHETE


Imaginile de securitate arată că două rachete iraniene, lansate la distanță de aproximativ 23 de secunde, au lovit avionul ucrainean în Iran, pe 8 ianuarie, scrie New York Times.

New York Times a verificat imagini de securitate care arată, pentru prima dată, că două rachete au lovit avionul ucrainean. Acestea au fost lansate de la o bază militară iraniană aflată la aproximativ 12 kilometri de avion.

Imagine

Noul video umple golul cu privire la motivul pentru ca transmițătorul avionului a încetat să mai funcționeze, cu câteva secunde înainte să fie lovit de a doua rachetă, scrie HotNews.

O analiză anterioară a Times a confirmat ceea ce Iranul a recunoscut ulterior, respectiv că o rachetă iraniană a lovit avionul. The Times a stabilit de asemenea că transmițătorul a încetat să funcționeze înainte ca racheta să lovească avionul. Noul video apare să confirme că o primă rachetă a dezafectat transmițătorul, înainte ca aeronava să fie lovită de a doua rachetă, care de asemenea poate fi fi văzută, cu aproximativ 23 de secunde mai târziu. Niciuna dintre lovituri nu au doborât imediat avionul. Acest nou video arată că avionul în flăcări se îndreaptă spre aeroportul internațional Teheran. Câteva minute mai târziu, a explodat și s-a prăbușit.

Reamintim că Iranul a recunoscut, sâmbătă, că a doborât miercuri avionul ucrainean, însă spune că uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintenționată. Până atunci, Teheranul a negat vehement că aeronava ar fi fost doborâtă de una dintre rachetele sale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md