Cei care merg după ajutorul unic, promis de ministrul muncii Dumbrăveanu, pupă ușile primăriilor

by D M
Distribuiti mai departe...

„Pentru oferirea ajutorului unic nu sunt bani și nici un mecanism de selectare a beneficiarilor” le spun angajații primăriilor oamenilor care merg să-și ridice banii. Despre acest lucru scrie într-o postare pe Facebook, membrul Partidului Nostru Chișinău, Ilian Cașu. 

„Ministrul sanatatii, muncii si protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, s-a laudat cu ajutorul unic de 6,000.00 pentru toti pensionarii si persoanele cu dizabilitati din tara. A mai zis tehnocrata lui Dodon ca beneficiarii pot ridica acesti bani de la primarii. A bagat o stramba tuturor primarilor din tara. Oamenii au dar buzna in primarii. Nu e responsabilitatea primariilor. De la primarii oamenii merg la asistenta sociala. E o structura raionala. Acolo li se spune ca NU sunt bani, dar nici mecanism functional pentru selectarea beneficiarilor. Asta nu-i politica sociala, ci bataie de joc din partea puterii dodoniste”, sscrie Cașu pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul sanatatii, muncii si protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, s-a laudat cu ajutorul unic de 6,000.00 pentru…

Опубликовано Ilian Casu Среда, 15 января 2020 г.

Oamenii au luat cu asalt primăriile după ce ministrul Muncii, Sănătății și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat la sfârșitul anului trecut, la TVR Moldova, că pensionarii, persoanele cu dizabilități, dar și membrii familiilor acestora au dreptul să beneficieze de suport monetar de până la 6.000 de lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...