Recomandări #diez. Află care sunt cele mai interesante evenimente ale zilei de joi, 16 ianuarie

evenimente
Foto: Chirobocea Nicu

Chiar dacă e mijloc de săptămână, nu-i motiv de stat acasă. Echipa #diez vă recomandă câteva evenimente plăcute, care să vă facă seara mai frumoasă.

# Inaugurarea expoziției de stampă japoneză din colecția MNAM

Expoziția „Maeştri Ukiyo-e, de la perioada Edo la perioada Meiji” este organizată de Muzeul Național de Artă și Ambasada Japoniei în Republica Moldova.

În expoziţie este etalată pentru prima dată o selecţie importantă de 80 de lucrări „stampe japoneze color din colecţia Muzeului Naţional de Artă al Moldovei”. În total, expoziția care cuprinde aproximativ 200 de lucrări.

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Spectacolul „Amorul dănțuie și feste joacă”

Spectacolul organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu” va începe la orele 18.00.

„Amorul dănțuie și feste joacă” reunește patru comedii shakespeariene: „Nevestele vesele din Windsor”, „Mult zgomot pentru nimic”, „Îmblânzirea scorpiei” şi „Neguţătorul din Veneţia” într-un regal teatral polifonic și policrom, spre bucuria spectatorilor, dar și a actorilor angrenați în spectacol.

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol.

Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc ce se vrea democratic.

Comedia este organizată de Teatrul Geneza Art la orele 19.00. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Little Friday with Gosha!

Kira’s Club organizează în fiecare joi ceva alternativ, muzică diferită de la oameni diferiți. Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Iobagul

La cinematograful „Patria Multiplex” se va derula filmul „Iobagul”, care recreează atmosfera Rusiei din secolul al XIX-lea.

Despre film: Pentru a-și corecta fiul, un tată oligarh disperat ia măsuri extreme. Împreună cu vechiul său psiholog vine cu un proiect unic: pe baza unui sat abandonat se recreează atmosfera Rusiei din secolul al XIX-lea, iar Grișa, feciorul sau alintat, nimerește într-un accident improvizat și nimerește „în trecut”.

https://www.youtube.com/watch?v=iucMSlh41Wg&feature=emb_title

Reporter stagiar: Petru Beșleaga

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente