image
Sursa foto: Instagram

Meniul ”secret” al lui Cristiano Ronaldo: ce mănâncă starul portughez ca să se mențină în formă

Cristiano Ronaldo va împlini 35 de ani pe 5 februarie, dar lusitanul este mai în formă ca niciodată. Unul dintre secretele lui Ronaldo îl reprezintă stilul de viață. Portughezul are o dietă strictă și un stil de viață foarte disciplinat.

Peștele este nelipsit din meniul lui Cristiano Ronaldo, care poate mânca și de șase ori pe zi. Tonul, peștele spadă și codul la grătar sunt preferatele starului de la Juventus. La fel și carnea de pui, pe care o consideră ”magică” datorită proteinelor și grăsimii sale reduse.

La micul dejun, Ronaldo mănâncă, de regulă, șuncă, brânză și iaurt fără grăsimi. Între mese, lusitanul consumă toast de avocado.

Pentru masa de prânz, Cristiano are două variante. Fie pui cu salată, fie ton cu măsline, ouă și roșii. La cină, fostul Balon de Aur mănâncă ori pește spadă proaspăt, cu salată, ori friptură și calamari.

Un alt secret al formei fizice de invidiat a lui Ronaldo este că doarme măcar opt ore în fiecare noapte, pentru a rezista la ritmul din fotbalul profesionist.

”Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme și mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută mușchii să se recupereze, ceea ce e important”, spune vedeta lui Juventus.

Pe lângă asta, Cristiano Ronaldo este un fanatic al exercițiilor fizice. Musculatura sa și faptul că se recuperează rapid după accidentari stau mărturie. Înotul, exercițiile de pilates și crioterapia (terapie care ajută în cazul durerilor musculare și entorselor) sunt alte modalități prin care fotbalistul se menține la cel mai înalt nivel.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: