Premieră: Noile Audi SQ7 facelift şi Audi SQ8 devin disponibile şi cu motoare pe benzină

Noile Audi SQ7 facelift şi Audi SQ8 devin disponibile în premieră şi cu motoare pe benzină, însă astfel de maşini se vor găsi doar pe o singură piaţă – SUA!

În Europa oferta acestor modele va rămâne cu un V8 TDI de 4.0 litri (435 CP/900 Nm), care are în dotare o pereche de turbo compresoare, un compresor acţionat electric şi un demaror-generator pentru a fi parte dintr-un sistem de propulsie mild hybrid.

Foto: autoblog.md

Noul Audi SQ7 din gama anului 2020 va servi ca prima variantă de performanță a SUV-ului nou-actualizat cu trei rânduri de scaune, în timp ce noul Audi SQ8 îşi va ocupa poziţia între Audi Q8-ul obişnuit și primul SUV RS de pe piaţa locală – noul RS Q8.

Atât SQ7, cât și SQ8 sunt echipate cu un motor V8 TFSI de 4.0 litri, cu două turbo compresoare, capabil să genereze 507 cai putere și 770 Nm de cuplu, pe care îl transmite spre toate cele patru roţi printr-o transmisie Tiptronic cu opt trepte și printr-un sistem de tracţiune integrală quattro standard. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub